Állami gondozásban élő gyerekek EMK képzése > >

Örömmel számolunk be arról, hogy az első Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programra benyújtott és támogatott pályázat alapján megvalósított programunk nagy sikerrel zárult.  

2016. júniusában pályáztuk meg az élményterápia keretében, majd 2017. június 23-tól 28-ig került magvalósításra a Tardosi Sporttábor - 3323 Szarvaskő külterület 808. hrsz. – helyszínen.

Az Erőszakmententes Kommunikáció bevezetése a Göcsej Kapuja Bak Általános Művelődési Központban > >

Az Erőszakmententes Kommunikáció bevezetése a Göcsej Kapuja Bak Általános Művelődési Központban- egy 2 éves pedagógiai innováció szakmai állomásainak leírása

EMK a Hajléktalanszállón > >

A Váltó-Házban lakóknak egy zárt csoport keretei között van lehetőségük 4 alkalom alatt megismerkedni az EMK szemléletével, eszközeivel, ezzel is támogatva a résztvevőket, hogy újult erővel és önmagukat és másokat könnyebben megértve vehessék kézbe életük irányítását.

EMK alapú kortárs mediátorképzés > >

A kortárs mediátorképzés célja segíteni a gyerekeket, hogy a hozott mintáktól függetlenül legyenek saját élményű megtapasztalásaik, megérezzék, milyen az, ha kiállnak magukért, meghallgatják a másikat, majd együtt megkeresik a mindenki számára megfelő megoldást az adott körülmények között.

EMK Tanoda > >

Az EMK tanoda céljai: Egy újabb színfolttal gazdagítani az Erőszakmentes kommunikáció elsajátításának lehetőségeit az érdeklődők számára. Minimális költségű EMK gyakorlási lehetőséget biztosítani a résztvevőknek. Támogatni az EMK-t tanítani szándékozókat egy biztonságos környezettel. Többnyire akkreditációval nem rendelkező, gyakorolni vágyó csoportvezetőkkel fogsz találkozni.

Pedagógusképzés - Erőszakmentes kommunikáció az oktatásban > >

2019 Augusztusában 30 órás pedagógusképzést tartottunk a Kiszombori Dózsa György Általános Iskola 24 pedagógusának.